Schoolmeestersstraat 55

           1502 TV Zaandam

                   0756161200


        

         DÉ


 AQUARIUM


 WINKEL


KWALITEIT VOOR


  EEN  LAGE  PRIJS


  IS ONS MOTTOPseudomugil signifer

De Pacific Blue-oog kan in een soort aquarium worden gehouden of worden gecombineerd met andere vreedzame soorten van ongeveer dezelfde grootte in een gezelschapsaquarium. Zelfs een kleine 30 liter (8 liter) is groot genoeg voor een kleine groep van Pacific Blue-eyes. Deze soort wordt meestal gehouden zowel in Australië en andere delen van de wereld. Het is beschikbaar in Europa sinds de jaren 1970.

ls hierboven vermeld, is de Pacific Blue-eye gebruikt om significante veranderingen in de watertemperatuur in zijn natuurlijke omgeving, maar deze veranderingen zijn niet vereist in het aquarium. U kunt de temperatuur van het water te houden in de 22-27 graden bereik jaar door C (72-81 ° F). De aanbevolen pH-waarde 6,5-7,5 (licht zuur tot licht alkalisch).

Pacific Blue-ogen die komen uit estuariene milieus is bekend dat wat zout waarderen in het aquarium, ongeveer 0,5 gram per liter is een goede vuistregel.

Het is belangrijk om je Pacific Blue-eye te voorzien van een gevarieerd en voedzaam dieet in het aquarium. U kunt bijvoorbeeld combineren droge bereide voedingsmiddelen met levend voedsel zoals artemia en watervlooien. Zoa